luni, 24 martie 2008

Împărtăşim

Serios.

Gânduri, sentimente, păreri, ciocolată, timp, cafea.. De toate.

"Te iubesc" "şi eu te iubesc"
"Mă gândeam..ce-ar fi dacă.." "serios? ce idee bună"
"Cred că lumea se duce dracu" "total de acord"
"Am nişte chec, vrei?" "sigur"
"Vrei să petrecem ora asta liberă împreună?" "de ce nu"

Ce-am face dacă nu am ..."sharui". Sharuim mult, pe multe căi şi destul de multor persoane. Cu marja de relativitate aferentă. Eu sharuiesc foarte mult, is that a crime? Shoot me.

Suntem oameni, ce dracu.

5 comentarii:

Alina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alina spunea...

Ce-am face daca am share-ui mai mult prin vorbe si fapte decat prin cuvinte scrise pe net?!... ar ajuta oare sa fim mai buni, mai fericiti?... mai putin singuri intre mii de oameni singuri?!...

Guest spunea...

Din păcate nu am prins vremurile pre-internet ca să ştiu cât de fericiţi (sau nu) erau oamenii pe atunci. Însă dacă te uiţi în jur, nu e greu de văzut căt de singurică se simte populaţia, în marea sa majoritate, de câteva decenii. Om fi prea mulţi deja? O fi internetul? O fi stresul cotidian sau răsturnarea priorităţilor? O fi vreo chestie culturală, gen "e trendy să fii singur"? Nu ştiu, dar e clar că nu e bine, şi unde nu e bine, se cere schimbare, right?

Guest spunea...

Şi ca un p.s.: cam primul lucru care mi-a sărit în ochi la Bucureşti e că e plin de oameni singuri. Şi frustraţi cu ocazia asta.

Dani Mocanu spunea...

"Shoot him"... dupa cum incheie Radu articolul sau. S-a deschis sezonul de impuscat Burgeri !!! A se servi cald, de preferinta umplut cu prune sau portocale. Excesul dauneaza grav sanatatii !!