vineri, 21 martie 2008

Welcome home (sanitarium)

Welcome-ul meu e mai mult decât ok. La „muncă”, tot ce m-am aşteptat să iasă greu a ieşit uşor, big plus si big thanx pentru mai multe persoane, care se ştiu ele şi care au făcut primele şi cele mai grele seri mult mai uşoare. E un loc de muncă foarte adorabil şi poate îmi va lipsi la un moment dat după ce ni se termină contractul.

In altă ordine de idei, poate unii v-aţi întrebat de ce bucureştenii par a fi mai aşa...traşi prin inel să zicem. Pentru că merg pe jos, al dracului de mult. Săptămâna asta petrecută la Mok m-a lămurit. De acolo până la prima gură de metrou sunt 750 m, şi Mok stă destul de aproape de minunatul mijloc. Deci câţiva km pe zi doar prin metrou şi de la metrou acasă/la lucru/la cârciumă/unde dracu mai merg oamenii. Şi să vrei, şi nu cred că te poţi îngrăşa.

Vorbim însă de km pe care eu nu îi voi prea face pentru că în comoditatea care mă caracterizează în ultima vreme am reuşit să găsesc un apartament (scump ca dracu de altfel, şi mobilat „superb”) la mai puţin de 100 de m de metrou Armata Poporului. Find a gym ar fi următoarea ţintă se pare. Veţi spune „băăă da’ chiar la mama dracu în Militari ţi-ai găsit şi tu” – păi da. Vă invit să căutaţi ceva mai ok la aceiaşi bani. Sau mai bine lăsaţi, vă spun eu că nu se găseşte, chiriile sunt nesimţit de scumpe pentru zonele mai faine.

Până una alta, am Cora peste drum, metrou peste alt drum, Plazza România la 5 minute, toate băncile şi toate magazinele posibile la parterul blocului meu sau al blocurilor vecine..ce mai, boierie, frate. E belea. Aşa că dacă nu aveţi unde dormi în Bucureşti, Militari scrie pe voi. Mai exact, prin zona asta:



2 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca aia prin Primaverii sau Baneasa sunt ceva mai "impliniti". Na, nu e metrou :D Nu ma gandesc la altceva.
Pai tocmai in Militari ma? Imbatranesti pana acolo si ajungi la 45 kilos.

Cat despre adaptarea la noul loc de munca. Congrats! A fost mai bine decat ma asteptam. Dar, bineinteles, se poate si mai bine. Ca e de unde.

Cheers!

Clauroma spunea...

Vai Burgere, suntem vecini! Si nu spui nimic :-) Bine ai venit printre noi, pot sa ma mut eu la Oradea? :-P