marți, 9 iunie 2009

Mai mult circ, cam puţină pâine...

Am hotărât totuşi să scriu, deşi am o senzaţie acută de "ce dracu mai poţi scrie în condiţiile astea".

Am avut alegeri europarlamentare şi ne-am trimis vajnicii reprezentanţi în europarlament. Mai exact pe cine?

Pe EBA, care are dificultăţi în a lega două cuvinte. Bine că măcar leagă cele 3 litere de la numărul maşinii. Pe Stolojan, care uită de la mână pană la gură...practic orice zice. Pe gă-gă-gă-Gigi Bâ-bâ-bâ-Becali. Pe...Corneliu Vadim Tudor (aaarghhhh). Pe Norica, pe fiica lui Ilie Sârbu, pe cumnatul lui x, pe nora lui y, pe nepoata lui z. In principiu o adunătură de SUGACI de la buzunarul meu, al tău şi al mă-tii şi de fapt al tuturor, o adunătură d analfabeţi, de şpăgari, de nepoţi, de parveniţi, dar în acelaşi timp nişte sclifosiţi, ipocriţi, clowni d&g-işti, nişte manelişti cu alte cuvinte.

De altfel, unei ţări de manelişti, cu o existenţă zilnică manelistă şi manelizată, ce altceva putea să îi priască mai bine.

Celor care au intenţia să întrebe "dar tuuuu, tu ai fost la vooooot???? Ai încercat să schimbi cevaaaaaa?" le sugerez să nu înceapă, şi mai bine să o lase moartă din faşă.

Câteva lucruri au fost deosebit de penibile în aceste săptămâni:
- Politicienii - fără discurs, fără clasă, asemănători cu băieţii din Obor care îţi vând telefoane second-hand la super ofertă;
- Partizanii - cei care ne îmbuibau capul cu "ce tare e x", "ce mare brânză va face y", "cât de potrivit e z" - penibil; ajunge să te uiţi 10 minute pe zi cu atenţie în jurul tău ca să îţi dai seama că toţi aceştia în favoarea cărora latri ca un hămesit nu fac decât să îţi zâmbească frumos şi în secunda imediat următoare să îţi dea muie cu găleata. Şi să îţi şi ia bani pentru asta.
- nu în ultimul rând, preferaţii mei - cei cu "datoria de a vota" - frate, e plin de ei, pe net pe forumuri pe bloguri nu mai scapi de ei, "e datoria noastră ca cetăţeni să mergem să votăm, indiferent de opţiune". O să îi trocăiesc mai încolo.

Vă imaginaţi ce urmează la toamnă, la prezidenţiale? Vor fi aceleaşi personaje, aceleaşi scopuri, probabil aceleaşi metode...

Later Edit: Tocmai ce primii un material interesant. Se pare că nu sunt singurul cretin care crede că ceva pute. Admiraţii colegi nemţi semnalează şi ei o problemă cu iz protanic.

Niciun comentariu: