duminică, 23 decembrie 2007

New And Improved ?

Noul Blu Monday. S-a terminat cu depravarea, betiile crunte, cantarile semi-bete, repertoriul (invechit de altfel) de piese mizerabile numai bune de aruncat in valuri de bautura. Am gresit, urma un "?", eu cel putin n-am vazut ca s-ar fi terminat ceva din toate astea, desi lumea se cam speriase la inceput.

Asadar, un weekend de torpilare in locul asta, am reusit in sfarsit sa imi fac o idee despre cum e in noul Blu, dupa ce timp de o luna abia am reusit sa ajung o data, si atunci doar pentru jumate de ora. Intr-un fel sunt mandru ca l-am deschis, speram sa ramana ceva din vechea locatie de care tuturor ne e oarecum dor (probabil mai putin lui Andras), si uite ca e asa cum am sperat.

Ce e ciudat e abundenta de gagici.. De unde ati aparut, mandrelor? Acum doar la Blu Monday - young, old, dirty, nasty, sweet, fat, slim - indiferent de gusturi la noi gasesti ceva pe placul tau. Ce-i drept la ~20 lei suta de jack, dar mergi la aproape sigur. Unde erau toate cand noi dansam mai mult dezbracati pe bar dincolo, nemaistiind daca e azi sau poimaine sau peste o luna? Ciudat cat de mult conteaza o canapea de piele, preturi pornind de la 3.20 lei si 2-3 piese de negri in boxe. Interesat sa fii, gagicile sunt alive and kicking pe acolo, 2-3 bauturi si sigur pleci insotit acasa (la tine sau la ea).

In alta ordine de idei m-am simtit foarte bine, ceea ce am sperat s-a intamplat, si anume toti prietenii si mai ales multi care veneau in vechea locatie erau acolo, s-a cantat beton, s-a dansat lasciv, s-a baut la greu, Andrei mi-a facut si el o surpriza si ii multumesc frumos - 4 (5? :P) cocktail-uri din acelea la shot, toate din partea lui, delicioase, unele chiar spectaculoase, cu dat foc si cu scortisoara si amestecat cu paiul si alte nebuneli. Blu a trecut pe locul 1 in weekend-depravation-option-list.

Metal bazmeg, es rakkenrol.

5 comentarii:

Istvan Seres spunea...

Mda - se pare ca sunt primul care scrie aici - asa ca de incurajare, sa nu zici ca nimeni nu-ti citeste blogul.
Si cum am fost si eu in blue ieri, si nu numai :) voiam sa te intreb, care erau "gagicile" alea care dupa 2-3 bauturi pleaca cu tine, ca eu inca n-am prins asa ceva.
De obicei platesc mai mult de 2-3 si tot singur plec - desi s-ar putea sa fie alegerea mea.
Oricum, se pare ca momentan acest loc e singurul din oras unde mai merita sa iesi, daca vrei sa iti intalnesti amicii/prietenii si tipele la care ai ravnit, dar esti prea timid sau comod sa le duci in pat.
See u there!

Guest spunea...

Istvan draga, poate o fost o zi proasta, se mai intampla :) Tipele din BM sunt dornice si se citeste pe ele. Ma rog, majoritatea..

HubuBubu spunea...

Istvan, ti-am zis si acu cateva zile ca uite ca ochiul de "psiholog" al lui Burger nu s-a inselat. Unele persoane (eu) au plecat acasa cu una dintre dom'soarele acelea de care pomeneste Burgherul. Desigur este o chestie de optiune personala cum spuneai si tu. Gotta get lucky like in poker, apropo ca zicea Burgher de serile de poker. Istvan, te invatz sa canti la muzicutza daca vrei :)):)):)) Va salut cu respect !

Gabici spunea...

iai ce mult va laudati p-aci... eu am intrat sa ii zic lui Radu, ca tocmai i-am vazut interviul la TV. ce ttaaaaarrreeee!!! :))

Guest spunea...

:D da, e mare isteria cu interviul, ma mai anunta cate unul altul ca m-a vazut.