luni, 31 decembrie 2007

Anul asta

Cea mai importanta realizare cred ca a fost faptul ca nu mai am aproape 100 kg. Acum arat uman, daca m-ar ajuta si fatza as fi chiar un baiat dragut.
Ce-am mai facut..am avut o gramada de concerte, unele dintre ele memorabile, ultimul concert cu otto, primul concert cu stike, ultimul cu misul si cu noris samd. Un an foarte ciudat pentru trupa, insa noi suntem bajeti destepti si ne ridicam din orice situatie si plecam mai departe cu spatele drept.
Anul asta am schimbat mai multe trupe, si totusi nu am gasit una mai profi ca a mea, sau poate sunt eu prea indragostit de ai mei.
Anul asta m-am despartit de ruxi, ceea ce a fost un lucru bun pentru fiecare din noi.
Anul asta am ajutat o femeie sa ajunga la concluzia ca e mai bine sa divorteze, desi eu nu imi propusesem asta. Anul asta era sa am un copil si m-am trezit.
Anul asta vad lucrurile total diferit fata de anul trecut, si cel dinainte, si cel dinainte etc, ceva s-a schimbat, si ma bucur.
Anul asta m-am simtit barbat.
Anul asta am intrat acolo unde accesul era interzis, am ramas stupefiat (la modul cel mai placut) si am vrut sa nu mai plec deloc. A cam trebuit din pacate. Poate ma mai intorc.
Anul asta mi-am mai luat un bass, ramane sa invat sa si cant.
Anul asta am fumat niste chestii care m-au dat pe spate si mi-au clarificat faptul ca nu am nevoie de astfel de intaritoare de moral. Pe de alta parte, mi-ar place sa imi clarific in mod repetat niste chestii, asa, now and then ;)
Anul asta am ajuns in cea mai deplorabila stare cu facultatea (nu va ganditi la mari probleme, dar eu am fost elev de 10 si acum ce se intampla mi se pare tragic) si cea mai tare chestie e ca, in afara de unele momente, nici nu ma prea intereseaza.
Anul asta m-am hotarat sa ma mut la Bucuresti anul viitor.
Anul asta (mai pe sfarsit asa) am inceput sa ascult country si spre disperarea mea mi-a ramas in obicei.
Cate ar mai fi de spus despre anul asta.. Cel mai important e ca anul asta am aflat cum e sa simti ca esti fericit. It was a very good year de altfel :)

P.S.: nu mocanu, nu m-am luat dupa tine si nici dupa prietenele tale imaginare cand am scris postul asta ;)

2 comentarii:

Dani Mocanu spunea...

Draga Burger... sau Radu.. cum Dumniezo te mai numesti zilele astea. Anul asta ti-ai facut blog. Felicitari. Anul asta ti-ai dat seama ca nu esti asa de talentat in ale scrisului ca si mine. Felicitari din nou. Anul asta ... e la dracu... tre sa recunosc ca ai fost chiar simpatic anul asta !!!

La Multi Ani, coaie !!!

P.S. Dar la anul, stai in gara in Bucuresti pana iti gasesti chirie !!! :))

Guest spunea...

Nu-s asa de talentat ca si tine intr-adevar.
Sunt si mai talentat B-)