duminică, 27 ianuarie 2008

B 01 LUV

Am ajuns la Bucuresti in dimineata asta. Si Bucurestiul m-a facut fericit, din nou. Face asta des in ultima vreme. Am coborat din tren, am vazut toata lumea alergand si am simtit ca traiesc. Am facut ceea ce nu as face niciodata in mod normal - am mancat la Mc, si a fost un moment excelent, ba chiar, metaforic vorbind, as vrea sa mananc de la Mc cat mai des posibil in conditiile astea. M-am plimbat cu metroul si mi-a placut mirosul acela infect de traversa de tren. Am tras un aer de cartier de blocuri de 10 etaje de garsoniere intr-o dimineata innorata, si mi-am spus "aici voi trai, orice-ar fi". Ma indragostesc constant de orasul asta, cu mizeriile aferente.

Povesteam cu cineva ca daca imi iau 6 din 7 examene sesiunea asta, ma gandesc foarte serios sa ma mut mai devreme, chiar din martie. Am vrut sa fac acum ceva remarca vizandu-l me Mok, dar ma voi abtine pentru ca mi-a placut ultimul lui post. Azi iubesc si azi nu sunt rau si azi tolerez si azi il crut pe Mok. Azi voi canta cu placere.

E o zi cu soare in Bucuresti, si diseara o si parasesc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Burger... stim cu totii ca tot ce vrei de la viata ta e sa ajungi in acelasi oras cu mine. So fuck off. Zi mersi ca pana acum eu te-am invatat tot ce stii.

Guest spunea...

Normal ca vreau sa ajung in acelasi oras cu tine. Imi esti drag ca prieten, si vad cat esti de derutat fara cineva puternic care sa te calauzeasca pe caile intortocheate si dificile ale vietii de Bucuresti, sau orice oras ar fi.