miercuri, 23 ianuarie 2008

Constatari

Cineva imi spunea intr-o zi, la o repetitie: sa stii ca 80% din lumea asta se invarte in jurul sexului. Si mi-am zis stii ca are dreptate, in final aproape tot se rezuma la asta. Shit, now im horny.

Cineva mi-a spus la o seara de poker: sa stii ca grasu sufera de ADD. Mi-am zis asa e, cand incerci sa faci chinta de la 7 la dama, nu intr-o mana, nu intr-o seara, si nici nu te prinzi la final care a fost problema, probabil ca exista o explicatie.

Cineva imi spunea intr-o seara pe messenger: aveai o gramada de prejudecati. M-am gandit intr-adevar, am avut o gramada, inca ma intreb la ce m-au ajutat. Oamenii astia cu prejudecati, niste loseri.

Cineva imi spunea la o bere: ba se duce dracului lumea asta, repede si sigur. Asa e, are dreptate. Ne ducem dracului, ne incalzim constant, ne facem bloguri si discutam prin intermediul lor, aruncam deseuri in primul rau pe care il intalnim, ascultam manele. Repede si sigur.

Cineva imi spunea in alta seara pe messenger: ba blogul tau rupe fata de al meu. Intr-adevar, Mok, si apreciez sinceritatea, stiu cat de dureros este sa ajungi la o astfel de concluzie :)

Cineva imi spunea la vodca de lamentare: banii nu aduc fericirea. Adevarat, banii nu aduc fericirea atunci cand nu ii ai, pentru ca nu ii ai, deci nu au cum sa o aduca.

Cineva imi spunea la o cafea: femeile astea, habar n-au ce vor. Intr-adevar, habar n-au ce vor. Sau habar n-avem noi ce vor. Ideea e ca e un mare mister.

Cineva imi spunea odata: tu iti bagi toti banii in bassuri. Ma, ai dreptate, aproape toti ii bag in bassuri. Tu lucrezi in ceva legat de IT, compul tau valoreaza vreo 3600 lei, right? Si poti sa joci cele mai tari jocuri aparute pe piata, right? Si nu prea ai seri fara 2-300 de ceva, right? Ai dreptate, imi bag banii in bassuri.

Cineva imi spunea dupa un concert: artistii astia, mari curve. Si mi-am spus sa stii ca omul asta are dreptate. Ciudata specie cateodata. Ciudata.

Cineva imi spunea dupa un concert: voi cantati fain. 100% de acord, asta doar pentru ca e chestie de gusturi si nu este loc de dezbatere apriga. Altfel poate am avea o oarecare discutie.

Cineva imi spunea, dupa o remarca: esti...n-am cuvinte. Si m-am gandit, sa stii ca in gandul meu era fix acelasi lucru, mot-a-mot. Evident, nu i-am zis nimic, pentru ca nu aveam cuvinte.

Cineva imi spunea in timp ce ne uitam la televizor: americanii astia sunt prosti gramada. O, DA.

Cineva imi spunea acum multi ani, in timp ce ii ascultam albumul: people are strange. Ba, nimic mai adevarat. Si tu esti drogat pana la dumnezeu. Freakin dope.

Cineva imi spunea, la un moment dat: ba ai devenit creepy. Da. Am inceput sa imi vad de treaba mea, am o ocupatie, am cateva scopuri spre care ma indrept in viata, nu imi mai dau trei sferturi de salariu pe vodca si iarba, nu ma mai iau de altii ca nu sunt replici fidele ale mele, vorbesc frumos si in curand o sa termin o facultate. That's like totally creepy, man. Creeps me out with style.

Cineva mi s-a plans in 1996: Metallica astia se compromit, devin curve in industrie. Asa este. De ce nu si-au lasat in continuare parul lung, de ce n-au ramas in atitudinea deceniului precedent, de ce au sound modern, de ce evolueaza, de ce fac videoclipuri si vand albume si traiesc din muzica, de ce fiecare album nu seamana leit cu cel dinainte? Niste tarfe, ce mai.

Cineva imi spunea intr-o dimineata dupa ce m-a trezit cu un telefon: buna dimineata, sunshine. Avea dreptate, in acel moment devenise buna.

2 comentarii:

Anonim spunea...

good morning, sunshine:)

Dani Mocanu spunea...

In primul rand felicitari. E primul post al tau care merita aplauze. Oricum mai ai mult pana sa ajungi la nivelul danimocanu.net. Iti urez succes.

Cineva iti spunea intr-o zi ca atunci cand ai sa devi mare, ai sa pleci.

Cineva iti spunea ca ai sa salvezi lumea, dar tu ai uitat ca nu poti sa zbori.