luni, 7 ianuarie 2008

Fucking no sleep

Nu, nu am facut sex cu cineva pe care o chema No Sleep.
E clar care e problema. Dureaza de 2 saptamani deja, cu oarecare exceptii, nu mai suport. Dorm 4-5 ore si gata. Azi de exemplu a fost culmea, m-am culcat la 1 si m-am trezit fara nici un ajutor si fara sa fie galagie in casa, si mai ales FARA SA MAI POT ADORMI INAPOI, la 5:20. Si dupa rev a fost creepy, am adormit la 9 si la 1 eram deja treaz. Dar macar de-ar fi problema doar cu decalajul, adica sa adorm la 4-5 da' sa si dorm dracului pana ma atrofiez, dar eu ma trezesc la 9-10 cel tarziu. Ce e derutant e ca astea pot fi simptome ale depresiei. Aha. Adica eu - depresii? N-am inteles :) Ana, cu tine am tot vorbit in noptile astea, ca si tu erai neobosita, sun eu a depresiv?

No, m-am calmat, m-am mai descarcat. Sper numa sa nu dureze la nesfarsit.

3 comentarii:

HubuBubu spunea...

Eh, Radule, stii ca mai vorbiram si noi despre cele 5, maxim 6 ore de somn pe noapte. E vina noastra ca ne-am autoeducat intr-un stil "delasator" sa-i zicem, in care viatza de noapte e partea cea mai activa a zilei la unii din noi. Se vede ca inca suntem tineri si ne cam doare in cur de tot. Nu-i bai, mai crestem noi si sa nu uitam : "Nu da vrabia din mana, pe vorba consilierului". Hai pa mah !

Gabici spunea...

have sex! si sa vezi ce adormi... :D

eu tot concediul am fost invers: adormeam la 3-4-5 si ma trezem pe la 13-14-15. de maine incep lucru' asa ca nu stiu cum o sa ma descurc.

sleep tight!

Dani Mocanu spunea...

Hai ma burger, termina cu prostiile, citeste-mi blogul si culca-te... :))