joi, 24 ianuarie 2008

Sugar, spice and everything nice

Am asistat aseara la o discutie foarte frumoasa. Intre 2 persoane, el + ea, care aveau ceva de impartit. La modul placut, niste emotii, niste sentimente. Asta ma rog, dupa abilitatile mele de aproape psiholog. Erau cei mai draguti din lume. Isi spuneau lucruri frumoase, se destainuiau, isi impartaseau sentimentele, se bucurau de fiecare cuvant al celuilalt. Isi dedicau versuri, isi aminteau de melodii care insemnau doar melodii pentru restul si lumea intreaga pentru ei. Isi faceau planuri si nu-si faceau nici un plan. Erau draguti, erau sinceri, erau fericiti. El trebuia sa plece, si amana momentul, stiti stilul, "mai stau 2 minute...ok 5 minute...ok inca 4....ok acum deja am intarziat asa ca nu mai conteaza". Ea radia, ochii ii exprimau in fiecare clipa si la fiecare cuvant...tot, un amalgam de sentimente, toate placute toate diferite si de fapt asemanatoare, era indragostita. Am avut senzatia ca pentru ei nu mai exista altceva in acel moment. Aveau "bula" lor, nu tu muzica decat piesele lor, nu tu oameni decat ei doi, nu tu club, nu tu fum, nu tu stres viata agitatie, nu. Erau ei cu aerul dintre ei, incarcat cu un ingredient x, caruia doar ei ii cunosteau formula.
Si mai era ceva. Erau frumosi. Nu doar fizic. Erau frumosi pentru ca se iubeau, emanau frumusete, ti-era mai mare dragul sa te uiti la ei. Straluceau.
In fine. Ce moment.

Am retinut un vers: "ea sa ceara un kil de mere, eu s-o tin nebuneste de o mana". Stiti feelingul? :)

5 comentarii:

Anonim spunea...

na ce romantic mai burgher, nu te stiam asa sensibil. cu noul tau look de skinhead pari mai rugos asa :)

Guest spunea...

Acum ma simt prost, George, imi dau seama ca tot timpul pana acum eu te-am neglijat, in loc sa imi arat sensibilitatea si in relatia cu tine. La urmatoarea bere promit sa nu imi mai infranez romantismul.
:)

Anonim spunea...

nu te-ai gandit sa scrii scenarii de film?

Guest spunea...

Nu.

Guest spunea...

Mi-i lene.