sâmbătă, 2 februarie 2008

Train of thoughts

Da, asa merg lucrurile. Unele lucruri care pot fi spuse nu trebuie spuse, iar altele care trebuie spuse nu pot fi spuse. Cel putin nu cand e nevoie.

----

Pentru ca viata e, contrar tuturor asteptarilor, plina de situatii neprevazute, atat bune cat si mai putin bune. Nu mi s-a parut corect sa spun rele. Si pana la urma nu ramane decat sa apreciem fiecare clipa. Pe cele placute sa ne bucuram ca le avem, iar din cele neplacute sa luam partea buna si sa invatam.

----

O gramada de lucruri scapa controlului nostru absolut, oricat de putin ne convine noua. E mai benefic, mai util, mai adaptativ sa ne obisnuim cu ideea asta intr-un fel. Nu de tot, pentru ca am risca sa devenim pasivi, neimplicati. Cum am mai putea atunci sa iubim la nebunie sau sa uram cu toata fiinta sau sa ne dedicam in totalitate unui scop - sau sa fim oameni mai exact.

----

Unele trenuri nu le luam la timp. Cand ne hotaram sa facem totusi excursia, deja sunt multe bilete date, nu mai putem alege vagonul de cuseta cu patul de sus pe care il doream cu ardoare, si avem de ales intre a ne da jos si a renunta la calatorie sau a ramane in compartimentul ramas liber de la clasa a doua, in speranta ca una din statiile urmatoare va fi destinatia unei persoane de la cuseta, care sa fi avut patul de sus.

----

Eu vreau ca azi sa fie 1 mai. Are cineva o solutie viabila?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Poate chiar este 1 mai:)

Guest spunea...

Poate.
Poate trebuie sa mai am putina rabdare :)